BRF Margretelund

Energideklaration

  Under våren 2010 har föreningen genomfört den lagstadgade energideklarationen. En rapport inklusive förslag till åtgärder för att minska fastighetens energiåtgång finns.

  Här hittar du energideklarationen för ditt hus/din lägenhet. Du kan dessutom i dokumentet ”Termograferingsrapport” se termografibilder på ett antal typiska hus för att kunna se vad som kan göras. Generellt är resultatet att täta/isolera ordentligt vid dörrar och fönster. Isoleringen av husen är godkänd så för att få ned värmekostnaderna rekommenderas de som inte redan gjort det att installera en luftvärmepump i sin lägenhet.

  Övriga viktiga åtgärder för att spara energi är att installera engreppsblandare (sparar 65 %) och snålspolande toaletter.


  Termograferingsrapport-brf-margretelund.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-8-14.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-16-22.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-24-26.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-30-36.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-38-40.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-42-46.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-48-52.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-54-56.pdf
  Energideklaration-svartviksslingan-62-68.pdf

  Nyheter

  25 april, 2019
  Dags för vårstädning 2019

  På söndag den 28 maj ses vi som vanligt för vårstädning. Start vid Röda Längan kl 10:00 där vi har listor på det som behöver göras. Senare under dagen bjuds något att äta och dricka. Väl mött!

  29 januari, 2019
  Välkommen till 2019 års föreningsstämma!

  Brf Margretelunds föreningsstämma för 2019 hålls torsdag kväll den 25 april. Formell kallelse samt information om tid och plats kommer längre fram. Motioner till stämman ska vara inkomna senast den 31 mars, men styrelsen ser helst att de inkommer tidigare!

  Motioner skickas skriftligen till styrelsen per e-post. Skrivtips och en mall för motioner hittar du genom att söka på ”dags att motionera” på www.hsb.se

  Reservera också söndag den 28 april- då vi vårstädar i föreningen!

  Vänliga hälsningar

  Styrelsen brf Margretelund

  HSB - där möjligheterna bor