Natur & markvård

IMG_4886 (1)Vi bor i ett naturskönt område, som är känt och omskrivet för sitt stora utbud av ovanliga växter. Vårblomningen är fantastisk. Det är vårt gemensamma ansvar att vårda området så att blomprakten består och utvecklas. Det är en av anledningarna att vi röjer små slyträd varje år och rensar bort en del äldre träd så att solen når marken.

För att kontinuerligt arbeta med vår natur har vi ett väl dokumenterat markvårdsarbete, med plan för häck- och buskskötsel, kartor för områdets olika delar som ska skötas på olika sätt och en markvårdspolicy.

Klicka på respektive länk för dokument om markvård.

disponentvilla_vinter3  2014-05-17 - IMG_5251  raddjur

Skotselplan-2010-karta1.pdf
    Karta-enskilda-naromraden1.pdf
    Skotselplan-20101.pdf
    Artlista.pdf
    Markvardspolicy-2012.pdf

11 augusti, 2021
    Extra stämma 30 September

Föreningen håller extra stämma den 30 September kl 19:00 i Båtviken för de frågor som hänsköts på den tidigare stämman.

13 april, 2021
    Föreningsstämman 2021

Underlagen till årets stämma har delats ut till alla medlemmar. På grund av pandemin genomförs stämman utan fysiskt möte och enbart genom poströstning. Information om hur man går tillväga för att rösta finns med bland de utdelade stömmohandlingarna.
    Glöm inte att lämna in din röst senast 21/4.