Skadedjur

Ibland att händer det att gnagare, som möss, dyker upp i till exempel våra förråd. Tänk på att i möjligaste mån inte förvara sånt som möss gillar att äta och boa i, i ditt förråd. Kontakta Anticimex på telefon 075-2451000 om du upptäcker spillning eller andra spår efter gnagare. Var beredd att uppge ditt postnummer samt att du bor i en förening med Folksams fastighetsförsäkring för att få hjälp.

11 augusti, 2021
    Extra stämma 30 September

Föreningen håller extra stämma den 30 September kl 19:00 i Båtviken för de frågor som hänsköts på den tidigare stämman.

13 april, 2021
    Föreningsstämman 2021

Underlagen till årets stämma har delats ut till alla medlemmar. På grund av pandemin genomförs stämman utan fysiskt möte och enbart genom poströstning. Information om hur man går tillväga för att rösta finns med bland de utdelade stömmohandlingarna.
    Glöm inte att lämna in din röst senast 21/4.