Tvättstuga

tvattstuga_vinterFöreningen har en gemensam tvättstuga i en separat, väldigt charmig, byggnad. Här kan du som boende boka tvättid och använda gemensam utrustning.

Att tänka på när du tvättat klart

• Gör rent tvättmedels – och sköljmedelsfacken.
    • Torka ur gummilisten vid tvättmaskinens lucka.
    • Torka av maskinerna.
    • Ta bort luddet i torktumlaren.
    • Ta bort luddet i torkskåpens filter inuti skåpens tak.
    • Torka rent ”golven” i torkskåpen.
    • Göra rent filtret i rostfria tråget bakom maskinerna.
    • Torr- och eventuellt våtmoppa golvet.